0
0
0

Срібні ладанки

-7%
Хіт продажу
Акція
0
Размер 1,7см.х 1см На страницах книжечки написана молитва:"Господи смиренно молю Тя, сохрани мене, грешного от внезапной смерти без покаяния. Спаси и помоги мне, Боже, с чистой совестью дожить до глубокой старости без бремени убитых и искалеченных по..
528 грн.490 грн.
До кошика
0
Триптих: Икона Богородица Казанская, икона Иисус-Вседержитель, икона Николай-ЧудотворецРазмеры в сложенном виде без ушка : 2,5 х 2 смРазмеры в разложенном виде: 5,8 х 2,5 смУшко 1,2 см..
1 347 грн.
До кошика
0
Ладанка "Ангел Хранитель" сделана в виде жетона, на лицевой стороне можно выгравировать Ф.И.О.Размер 6,2х3 см..
921 грн.
До кошика
0
Размер :1,5см.х 1см.х 0,4см.Молитвослов выполнен в форме книжечки с 4 листами, на которых написан текст молитвы "Отче наш"..
528 грн.
До кошика
0
Размер: 1,5х1,7х0,4смНа подвеске выгравирована молитва Пантелеймону Целителю:"К тебе, как безвозмездному врачу, утешителю скорбящих, обогатителю неимущих прибегаем мы ныне, святый Пантелеймон. Услышь нас, с верою и любовью прибегающих к тебе, святый ..
630 грн.
До кошика
0
Размер 3.9см х 1.8см..
455 грн.
До кошика
Срібні ладанки

ПРАВИЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ СРІБНОЇ ладанки

Якщо людина не звернений до православної віри, або, якщо звернений, але не вірить в силу Всевишнього і Святих - йому не варто навіть звертати увагу, і вже тим більше носити срібну ладанку. Насмішка над вірою в такій інтерпретації може стати бумерангом, а тому не варто ризикувати спокоєм життя. І розцінювати православну міні-іконку тільки як прикрасу, також не варто. Так, якщо оцінити ладанки для жінок і ладанки срібні чоловічі в інтернет магазині GSW, мимоволі захоплюєшся майстерною роботою, складним художнім виконанням кожного виробу. І, все ж, вони призначені не для загальних очей, а для себе - єдиного і православної молитви.

Що таке срібна ладанка на шию? І в чому її правильне призначення? Підвіска ладанка срібна - кулон зі срібла 925 проби (іноді з елементами позолоти), що має вигляд книжечки, скриньки, медальйона круглої, квадратної форми. Ладанка містить лик Святого або молитву. А, тепер увага! Це - не магічний амулет, талісман або не артефакт від сглазу, «на удачу». Це - мініатюрна ікона, яка повинна налаштовувати розум православної людини на молитву, звернену до зображеного Святого. Вона - постійне нагадування про те, що Божественна сила завжди поруч і відкрита для молитви.

Носиться ладанка під одягом. Тому і називається «натільною». Через прямий дотик з тілом вона дарує людині спокій, умиротворення.


Серебряная ладанка "Андрей Первозванный" 70

Іноді в шкатулочках-ладанках, які відкриваються носять шматочок освяченого ладану. Існує думка, що не варто цього робити. Адже ладан повинен воскурюватися Богу, а не носитися на тілі.

Якщо Ви вирішите купити срібну ладанку, зверніть увагу на її художній зміст. Всі міні-іконки діляться на ладанки для жінок, чоловіків і дітей. Але, якщо жінка хоче молитися чоловічим Святим, наприклад, Миколі Чудотворцю або Георгію Побідоносцю, вона може з упевненістю носити кулони з ликом цих Святих. Універсальними ж вважаються варіанти з «Отче Наш», «Ісусом Христом», «Богородицею».

Пам'ятайте, срібна ладанка - мініатюрна ікона для власного заспокоєння. Вона нагадує, що Святі завжди з тобою. Але, її носіння не матиме ніякого сенсу без знання і щоденного читання молитви, зверненої до Бога, Святому. Або, принаймні, вдячних слів за кожен прожитий день і початок нового дня.


Підказка У жінок користуються популярністю такі срібні ладанки, як:

«Семистрільна», що захищає від негативних людей,

«Смоленська» - оберігає від бід,

«Казанська» - благословляюча щасливий шлюб,

«Знамення» - допомога при хворобах.