0
0
phone-icon
+38 (099) 781-38-35 Замовити дзвінок

Як правильно носити ювелірні прикраси

Як правильно носити ювелірні прикраси

Загальні правила

Існує негласне правило "трьох аксесуарів" (не рекомендується надівати більше 3-х прикрас), але багато хто не може встояти перед спокусою, надіваючи цілу колекцію виробів. Поступаючи так, слід пам'ятати, що солістом в цій "оді" повинен виступати єдиний аксесуар. Не треба перевантажувати образ в одному місці. Якщо носите великі сережки, то замість кольє виберіть щось на руки, припустимо, ніжний браслет. Якщо наділи масивний ланцюг із золота або срібла, то для ушек підберіть мініатюрні сережки-гвоздики. А такі прикраси, як сережки-кисточки, зовсім не обтяжуйте.

Різновиди

А тепер розглянемо кожен елемент в різних зонах окремо, і те, як носити ювелірні вироби різного виду.

На шиї

Для прикрас на шиї існує закон - підібрати вірну комбінацію виробу і вирізу. Приміром, під "хомут" або варіант з непростим коміром не слід брати намиста, ланцюги. З круглим вирізом відмінно виглядають великі намиста, бусики, а під V- подібний вид прекрасно підходять вироби в геометричній стилістиці, довгі моделі ланцюжків. Також варто відмітити, що розкішні і масивні прикраси бажано носити не на одяг або згори на тонку блузу. Окремо необхідно розповісти про натільний хрестик. Що тут думати, коли назва говорить саме за себе? Але деякі намагаються виразити привабливість виробу, обертаючи релігійний символ в простий аксесуар. Якщо виникло таке бажання, то можете придбати декоративний хрест з каменями, без образу Ісуса Христа, і носити його поверх одягу. А ось класичний хрестик - це особиста прикраса, яку не потрібно поєднувати з вирізом одягу або кулонами.

Браслети

Браслет або годинник з дорогоцінними вставками дозволяється носити на будь-якій руці. Значення має лише стиль виробу і уміле поєднання з нарядом.

З подовженим рукавцем можна надівати браслет тільки тоді, коли образ приталений. Важливо, щоб одяг не покривав повністю браслет. А коли рукав мереживний або обрамлений пайетками, то слід взагалі відмовитися від аксесуара.

Кільця

Говорячи про те, як носять ювелірні прикраси кільця, слід розуміти, що для кожного пальчика є свої нюанси і особливості :

  1. Безіменний палець - це місце для обручального колечка, тому якісь строгі вимоги відсутні. Одночасно з цим, фахівці ювелірного стилю радять підбирати маленькі моделі золотих кілець.
  2. Прикрашаючи мізинчик, запам'ятайте, що слід носити вузькі кільця без каменів, з малопомітними діамантами, гравіюванням.
  3. Середній палець призначений спеціально для перснів, великих і важких виробів з досить великою вставкою.
  4. На вказівний палець надівайте тоненькі кільця з геометричним дизайном і невеликими каменями.
  5. На великому пальці може красуватися золоте кільце середньої ширини з непомітним орнаментом.

Розповідаючи про ювелірні прикраси, зокрема кільця, слід згадати про те, як правильно носити їх, і в якій кількості. Їх не повинно бути більше трьох, при цьому на одній руці допускається два елементи!

Прикраси за часом

У темі того, які ювелірні прикраси носити, варто звертати увагу не лише на відповідність виробів заходу, образу і області, але і часу доби. Головна тенденція - чим пізніше стрілка показує, тим більше і дорожче ювелірні вироби. А тепер детальніше.

РАНОК

Мініатюрні сережки, тонкий ланцюг з кулоном - відмінне поєднання, якого цілком достатньо. Комплект зробить образ легким. У разі ділового стилю потрібно врахувати матеріал - біле золото або срібло найдоречніші.


ДЕНЬ

Найбільш актуальною прикрасою вдень будуть перли. Акуратна перлинна нитка підкреслить елегантність і стиль жінки. Перли можна носити з будь-яким нарядом, незалежно від віку і статури.



ВЕЧІР

А ось увечері в питанні о тому, як правильно носити золото і срібло, суворих правил немає, тому дайте своїй фантазії повну свободу - екстравагантні, масивні і сміливі прикраси із золота і срібла, камені, діаманти і так далі. Головна порада: один виріб - вгорі, другий - внизу, а ручки варто доповнити іншими аксесуарами, або тоненькими ювелірними виробами. Слід зазначити, що до недавнього часу стилісти повідомляли, як носити прикраси з різних матеріалів. Зараз мода змінилася, тому допускаються різні комбінації (золото зі сріблом, міддю). Не забувайте лише про витримку образу в єдиному стилі. Тепер ви точно знаєте, як носити ювелірні прикраси, тому сміливо можете приступити до купівлі. У нашому інтернет-магазині ви зможете підібрати різні варіанти ювелірних прикрас : срібні, золоті кільця, ланцюжки, браслети, сережки та ін. Ми пропонуємо виключно високоякісний товар за найбільш прийнятною вартістю. Ви можете оформити замовлення ювелірних прикрас з доставкою в Київ, Харків і інші міста країни.




Коментарі
Схожі статті
08.08.2020
Як почистити срібло в домашніх умовах
Як почистити срібло в домашніх умовах
Срібні вироби приваблюють своїм особливим сяйвом. Погодьтеся, дуже неприємно, коли улюблений посуд або ланцюжок починає втрачати вигляд і чорніти. Але з цим можна і потрібно боротися. Сьогодні ми розповімо, як повернути сріблу первозданний вигляд за ..
08.08.2020
Як вибрати срібний ланцюжок чоловікові
Як вибрати срібний ланцюжок чоловікові
Ювелірні прикраси завжди вважалися престижним подарунком, який показує особливе ставлення до людини. І хоча чоловіки вважають це жіночою пристрастю, навряд чи відмовляться від красивого ланцюжка зі срібла. Як підібрати ланцюг, від якого ваш чоловік б..
08.08.2020
Чому чорніє срібло?
Чому чорніє срібло?
Чи помічали ви коли-небудь, що срібні вироби різко змінюють відтінок на більш темний, або навіть чорний? Причому це може статися як через місяць після покупки, так і через роки. У чому ж причина появи нальоту на прикрасах і як від нього позбутися? Да..